L'Ajuntament de Rocafort prepara "Dissabte del comerç local" el 28 de novembre

Divendres, 20 Novembre 2020 10:35 Escrit per  Publicat en Rocafort-VAL Vist 1095 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Rocafort convida als establiments comercials i a la ciutadania de Rocafort a sumar-se i participar el pròxim 28 de novembre en el "Dissabte del comerç local", una iniciativa emmarcada dins de la "Campanya de revitalització del Comerç local de Rocafort", amb la qual es pretén fer costat als nostres comerciants, especialment afectat per les conseqüències de la COVID-19.

 

Sota el lema "Compra amb el cor. Compra al comerç local", al costat d'etiqueta #yocomproenrocafort, s'han posat en marxa diverses mesures amb les quals es pretén millorar la competitivitat del xicotet comerç de la nostra localitat. Aquestes accions inclouen, entre altres, l'assessorament comercial als establiments del municipi, el desenvolupament de cursos formatius, l'impuls de l'associacionisme, la millora de la comunicació entre l'Ajuntament i el comerciant a través de nous canals digitals, així com accions concretes de visibilitat i promoció en dates especialment rellevants per al comerç, com el Dia del Comerç local (28 de novembre) i la campanya nadalenca, que permeten al nostre comerç arribar als seus clients potencials.

 

L'Ajuntament de Rocafort ha posat a la disposició del comerciant la línia 663258510, en la qual durant els pròxims 6 mesos pot sol·licitar assessorament en aquells aspectes relacionats amb la promoció comercial.

 

Informa Nou Horta. Rocafort

Modificat el Divendres, 20 Novembre 2020 10:36