Emprenedors, autònoms i aturats milloren la seua competitivitat amb els Programes Emplea i Impulsa de l'Ajuntament de Rocafort

Dilluns, 07 Desembre 2020 10:25 Escrit per  Publicat en Rocafort-VAL Vist 1159 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Rocafort informa que aquesta setmana han finalitzat els tallers que s'han vingut desenvolupant dins del Programa Emplea i del Programa Impulsa, orientats a oferir eines per a millorar l'ocupabilitat i la competitivitat dels negocis i activitats professionals, respectivament.


Els assistents als programes han aportat opinions molt positives respecte a la qualitat dels continguts impartits i han assenyalat l'experiència tan enriquidora que ha suposat per a ells.


Els programes han durat una mica més de dos mesos, durant els quals s'han dut a terme 10 tallers en cada programa. En ells s'han tractat competències clau fonamentals a nivell personal i professional, com la intel·ligència emocional, el lideratge, la innovació, les tendències del mercat, la comunicació efectiva i l'ús de xarxes socials, entre altres.


El Programa Emplea i el Programa Impulsa s'emmarquen dins del Pla Formatiu que venim desenvolupant en l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Rocafort, dins de la nostra labor de promoció econòmica del municipi.

 

Informa Nou Horta. Rocafort