CCD exigeix novament a l'Ajuntament de Tavernes Blanques que els veïns disposen d'un Servei d'Urgències Médiques

Dimecres, 27 Desembre 2017 14:10 Escrit per  CCD Tavernes Blanques Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 1105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Comitè Local de CCD Tavernes Blanques mostra la seua preocupació per la falta d'infraestructures sanitàries, bàsiques i necessàries, en una zona d'alta densitat poblacional com és Tavernes Blanques. La falta del servei d'urgències és conseqüència d'una política sanitària que hauria d'estar ja superada.

Tavernes Blanques té una població de més de 9000 persones. La distància al centre d'urgències més pròxim és de 9,65 quilòmetres, en la localitat de Massamagrell, 21 minuts de viatge per la V-21. No és de rebut que es recórrega aqueixa distància per a una assistència sanitària d'urgències. D'altra banda, molts dels nostres veïns prefereixen acudir a urgències en l'Hospital Clínic Universitari de València, que dista 5,3 quilòmetres. Amb açò es col·lapsa la urgència hospitalària, per falta d'una necessària infraestructura a Tavernes Blanques.

No es pot adduir des de la Conselleria mancada de demanda sanitària, quan és constatable l'augment efectiu de població. 

Coalició de Centre Democràtica, una vegada mes, denuncia la falta d'un servei d'urgències mèdiques a Tavernes Blanques sobretot en dates de major demanda assistencial, com és el cas de les festes nadalenques.

CCD Tavernes Blanques opina que en retallar el consultori els seus serveis, els veïns “solament podran emmalaltir de vuit del matí a tres de la vesprada, ja que no existeix servei d'urgències. 

En paraules de Javier Castelló Armengol, Coordinador Local de CCD Tavernes Blanques, “recolzem totalment, com no podia ser d'una altra manera, les queixes dels veïns exigint que es dispose d'un servei d'urgències mèdiques. Els Centristes recordem a la sra. Alcaldessa, que ha de sol·licitar JA!! i sense cap tipus d'exclusions un servei d'urgències mèdiques per a la nostra població”.

 

Informa Nou Horta. CCD Tavernes Blanques

Modificat el Dimecres, 27 Desembre 2017 14:11