Cs de Tavernes Blanques demana a l'Ajuntament de València que reconsidere la ubicació del refugi d'animals

Dijous, 20 Setembre 2018 18:28 Escrit per  Cs Tavernes Blanques Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 1073 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Cs de Tavernes Blanques, José Cruz, ha presentat una moció perquè “el Ajuntament del municipi inste al de València a reconsiderar la ubicació del refugi d'animals en una zona limítrofa a Tavernes”.

“La proposta de la regidora de Benestar Animal de València, Glòria Tello, posa en risc als escolars perquè situa el refugi a menys de 100 metres de dos col·legis públics: el 9 d’Octubre i el Rei en Jaume”, ha denunciat l'edil, qui també ha destacat que “la particular orografia, sense cap tipus de relleu entre la ubicació proposada per al refugi animal i els col·legis agreuja encara més el risc”.

A més, ha defés, “la ubicació triada vulnera el Decret 158/1996 de regulació establiment de nuclis zoològics en la Comunitat Valenciana”. “Segons esta normativa l'emplaçament del centre ha de ser aïllat per a evitar el contagi i difusió de malalties”, ha concretat Cruz.

Per això, ha assegurat, “l’Ajuntament de València, amb esta proposta, està desatenent els principis bàsics de prevenció i salut pública”. “Cs està treballant coordinadament a Tavernes Blanques i València per a evitar esta ubicació del refugi d'animals i salvaguardar la salut dels escolars”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Tavernes Blanques

Modificat el Dijous, 20 Setembre 2018 18:29