Pactem Nord i l'Ajuntament Tavernes Blanques posen en marxa el taller: 'La teua empresa en 2 passos'

Dimarts, 28 Gener 2020 13:58 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 1112 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El servei d'atenció a emprenedors/as del Consorci Pactem Nord (PUNT PAE del Ministeri d'Hisenda) i l'ajuntament de Tavernes Blanques han posat en marxa el taller “La teua empresa en 2 passos”, dirigit a persones emprenedores de la comarca.

 

Aquest és el primer taller dels quals s'impartiran al llarg de l'any, i seguint la metodologia de treball en xarxa del propi Pacte per l'Ocupació, cada mes es durà a terme en un municipi diferent de la comarca l´Horta Nord. En les 3 hores que dura la sessió, els tècnics de Pactem Nord treballen amb les persones amb iniciativa empresarial els diferents aspectes del pla d'empresa, i es visualitzen els tràmits administratius a dur a terme per a donar-se d'alta, així com les ajudes i subvencions a les quals poden accedir.

 

A través d'aquest servei, que porta en funcionament des de l'any 2005, Pactem Nord ha impulsat l'any 2019 42 empreses (27 dones i 15 homes), que han generat 46 nous llocs de treball (31 dones i 15 homes). Quasi el 70% de les empreses creades pertanyen al sector serveis, fonamentalment comercie al detall i altres serveis.

 

Pactem Nord també forma part del Mapa d'Entitats de l'Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa és entitat competent per a emtir els informes de viabilitat i innovació que Labora sol·licita a aquelles persones emprenedores que vulguen sol·licitar les ajudes per al foment del treball autònom.

 

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

 

Modificat el Dimarts, 28 Gener 2020 14:01