L'Ajuntament de Tavernes Blanques desmenteix a CCOO: “Sí que tenim Pla d'Igualtat”

Dilluns, 15 Març 2021 09:41 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 651 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat 9 de març, el sindicat CC.OO. va publicar en diversos mitjans una nota de premsa en la qual atorgava al consistori de l'Horta Nord el premi “Violeta de Plàstic”, distinció sarcàstica amb la qual buscaven acusar la institució de la falta d'un Pla d'Igualtat.

 

No obstant això, l'Ajuntament manifesta el seu complet rebuig a aquest premi i a aquestes afirmacions, ratllant-les d'absoluta falsedat.

 

Segons fonts municipals: “L'Ajuntament de Tavernes Blanques sí que compta amb un Pla d'Igualtat, elaborat en col·laboració amb l'empresa EQUALITAT i que va ser aprovat en el ple del 23 de juliol de 2020. Aquest va ser impulsat mitjançant un procés participatiu, que va ser elaborat durant el segon semestre de l'any 2019 amb la legislatura ja en marxa, i ha establit les bases a desenvolupar de la futura política en matèria d'igualtat.”

 

Això es pot comprovar a través de següents publicacions en el web i xarxes socials de l'Ajuntament, a més de la documentació aportada pel mateix en la qual se certifica l'aprovació per ple d'aquest pla:


http://www.tavernesblanques.es/va/report/presentacio-iniciativa-pla-municipal-digualtat?fbclid=IwAR2eOAFbSYvm6zJmKexiO6kgwcLdmCfjkcb41vjlWeqZryUklDMAoJVf0tU

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 09:42