Dia del Llibre a Tavernes Blanques

Dijous, 22 abril 2021 16:37 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 408 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Abril ha sigut el mes del llibre per a Tavernes Blanques, començant amb la difusió de documentals de grans autors en les xarxes oficials de l'ajuntament. Però les activitats no es queden ací, dos concursos en línia han animat a la ciutadania a participar activament (i amb seguretat) dels actes de dia del llibre: “El meu racó per a llegir” és un concurs de fotografia mòbil en el qual les persones participants ens ensenyen aquest punt de les seues llars que reserven per a donar curs a la lectura; d'altra banda, un concurs de microrelats -amb un gran acolliment- ens ha mostrat el talent dels veïns i veïnes a l'hora de crear històries úniques i originals.

 

“Normalment ens reunim en la Plaça *Germanies i fem un mercat literari, contacontes i més activitats que ens fan gaudir d'un dia a l'aire lliure ple de cultura. Mentre el virus siga present en les nostres vides, les activitats que hem organitzat són la millor forma que tenim de reunir-nos entorn de les lletres de manera segura. Tant de bo l'any que ve puguem combinar-lo tot” comenta el regidor de cultura Javier Herrera.

 

Aquesta regidoria ha col·laborat també amb la de Promoció Econòmica per a llançar una campanya de suport a les llibreries del municipi amb els lemes “Aquest dia del llibre, comerç local” i “compra els teus llibres al poble”, a més de realitzar el repartiment dels tradicionals clavells i marcapàgines a través d'aquests comerços essencials. Per cada compra aquest obsequi.

 

Una altra col·laboració ha sigut amb la regidoria d'Educació i els col·legis del municipi, realitzant el lliurament de lots de llibres a l'alumnat dels centres adherits.

 

Per a tancar aquest cicle d'activitats, el consistori no ha volgut deixar d'ambientar una miqueta el municipi, amb frases cèlebres d'autors i autores famoses i que creguen una sort de ‘passeig de les lletres’ que envolta els edificis municipals i punts neuràlgics del poble.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Dijous, 22 abril 2021 16:38