L’Ajuntament de Tavernes Blanques arregla i millora el Centre Sociocultural

Divendres, 11 Juny 2021 10:57 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 836 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El centre sociocultural de Tavernes Blanques ha passat per un necessari procés de recondicionament que recentment han finalitzat les àrees d’educació i cultura.

 

La intervenció, de 38.000€, part d’una subvenció de la Diputació de València, s’ha centrat en insonoritzar aules, reparar desperfectes propis del temps com l’aparició de goteres i el canvi del servidor informàtic.

 

“Eren intervencions absolutament necessàries, no oblidem que en aquest centre es realitzen moltes activitats de diferent índole, des de danses, guitarra o fotografia… cosa que feia que absolutament necessària la insonorització. Estem contents de poder haver-la dut a terme, és un edifici que li dóna molta vida al poble ja que és un punt, no sols de creixement cultural, sinó de socialització gràcies a aquestes activitats.” Comenta Javier Herrera, regidor de cultura.

 

El centre sociocultural de Tavernes Blanques també alberga a l’Escola Municipal de Persones Adultes, la qual imparteix ensenyaments orientats a l’obtenció de titulacions bàsiques (des de l’alfabetització fins al graduat en ESO), ensenyaments de valencià, d’anglés i d’informàtica bàsica.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques