Tavernes Blanques reforça les subvencions a entitats per a mantindre les seues seus obertes

Divendres, 01 Octubre 2021 13:27 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 433 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Tavernes Blanques va aprovar aquest dijous, 30 de setembre de 2021, en el seu Comité de Direcció el repartiment de subvencions a associacions i clubs esportius referent a enguany. Per la pandèmia, s'ha tingut especial atenció a la demanda d'aquelles entitats amb seus pròpies que han hagut de suportar les despeses de lloguer en contraposició a la falta d'activitat a causa de les restriccions dictades al llarg de l'any.

 

L'aportació extraordinària consta de 6.250€ que han sigut repartits entre les associacions amb contracte de lloguer en vigor i en relació al seu cens d'associats i associades.

 

Enguany, després de l'aprovació definitiva del Pressupost Municipal, la quantitat total destinada són 66.500€ dels quals 21.450€ són per a clubs esportius, 18.800€ per a associacions d'índole social, 16.300€ per a associacions culturals i 9.950€ per a associacions festeres.

 

En paraules de Mari Carmen Marco, alcaldessa de Tavernes Blanques, “enguany es fa un esforç per a mantindre vives les associacions amb seus pròpies i impulsar-les en aquest moment post pandèmic”; a més afig “aquesta despesa engul una part important dels pressupostos d'aquestes entitats i volem impulsar aquestes seus com a punt de trobada vertebradora de la vida del nostre poble”.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Divendres, 01 Octubre 2021 13:27