Tavernes Blanques adquireix un nou vehicle per a la Policia Local

Dimarts, 08 Febrer 2022 13:16 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 385 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Tavernes Blanques ha adquirit un nou vehicle per al cos de la policia local després de finalitzar el rènting de l'anterior vehicle.

 

Així doncs, l'adquisició d'un Toyota RAV-4 híbrid durant els pròxims 4 anys a través d'un nou contracte de rènting permet tindre la tranquil·litat enfront de qualsevol imprevist i que es convertisca en la principal eina de resposta davant les emergències. A més, el vehicle ve dotat de mampara protectora, escuts, la dotació bàsica policial i d'una calaixera en el maleter; fent-ho el millor aliat en els controls de trànsit.

 

D'altra banda, el Toyota C-HR de l'anterior contracte de rènting, que es va convertir en el primer d'aquest model a transformar-se en vehicle policial en tota Europa, s'ha adquirit en plena propietat quedant com segon automòbil.

 

En paraules de l'alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco, “s'ha pretés obtindre un millor vehicle amb un preu similar al de l'anterior contracte de rènting”; a més afig que “és necessari que davant qualsevol crida del 112 el temps de resposta siga el mínim possible i s'intenta conjugar això amb l'última tecnologia i sobretot des d'un punt de vista ecològic que ofereix aquesta opció de motor hibride”.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Dimarts, 08 Febrer 2022 13:17