Tavernes Blanques obertura un nou espai per a gossos

Dimarts, 15 Febrer 2022 15:21 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 433 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Tavernes Blanques ha obert aquest dilluns una nova zona enjardinada per a gossos. Aquesta àrea compta amb gespa, font d'aigua i una distribució més amigable tant per als animals com per als seus tutors, ja que té bancs disposats de manera que permeten la vigilància dels peluts i la socialització entre persones.

 

Aquest nou espai es troba dins del parc Paco Roig i s'ha realitzat una inversió de 17.000€ aproximadament, finançada amb els plans subvencionats de la Diputació. A més, substituirà a l'actual situat al carrer Lluís Vives, que serà utilitzat per a la instal·lació de les aules provisionals davant la construcció del nou col·legi.

 

En paraules de l'alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco “aquest parc pretén ser una solució definitiva perquè els nostres companys canins i els seus amos puguen tindre un espai de socialització”, a més afig que “anem avançant en el Pla Edificant i necessitarem el terreny de l'actual espai per a gossos l'ús original dels quals està lligat a la reforma de les instal·lacions educatives”.

 

Informa Nou Horta. Tavernes Blanques

Modificat el Dimarts, 15 Febrer 2022 15:22