L'Ajuntament de Tavernes Blanques divulga els detalls de la construcció del nou col·legi a través d'un stream en Facebook

Dilluns, 27 Febrer 2023 09:44 Escrit per  Publicat en Tavernes Blanques - VAL Vist 57 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Tavernes Blanques ha dut a terme una transmissió en directe a través de la seua pàgina oficial de Facebook per a divulgar els detalls de la construcció del nou col·legi en la localitat.


Durant la transmissió, s'ha presentat el projecte el qual també significa la reunificació dels tres col·legis de municipi amb la finalitat de poder dotar al poble d'un centre educatiu del segle XXI.


Segons ha declarat l'alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco, "aquest nou col·legi és una inversió molt important per a Tavernes, ja que ens permetrà millorar la qualitat educativa dels nostres xiquets i xiquetes. Per això, és fonamental que la ciutadania estiga informada en tot moment sobre el procés de construcció del centre".


La transmissió en directe ha comptat amb la participació de la regidora d'Educació, Marisa Sánchez, qui ha mantingut una xarrada pròxima amb l'alcaldessa i en la qual ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Tavernes Blanques amb l'educació pública i ha assegurat que s'està treballant perquè aquest nou col·legi siga un espai modern, segur i adaptat a les necessitats dels estudiants i del personal docent.


L'objectiu de la iniciativa de la transmissió és oferir a la ciutadania de Tavernes Blanques una informació detallada i transparent sobre la construcció del nou col·legi, i fomentar la participació i el diàleg amb els veïns i veïnes de la localitat.

Modificat el Dilluns, 27 Febrer 2023 09:44