El Poliesportiu del Bovalar d'Alaquàs estrena nou sistema anti bolcada en les seues porteries

Dimecres, 30 Desembre 2020 12:05 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 300 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Poliesportiu del Bovalar d'Alaquàs ha renovat recentment el seu sistema de porteries amb la finalitat de garantir la seguretat de les i els usuraris de les instal·lacions i evitar així accidents durant la seua utilització. Concretament s'ha actuat sobre totes les pistes del poliesportiu del Bovalar (sis porteries en total) amb aquest nou equipament esportiu adaptat a la normativa Europea (UNE EN 749) que vela pels requisits funcionals de seguretat, resistència i estabilitat. Aquest sistema anti bolcada l'únic sistema provat per les dues federacions a nivell mundial (IHF 2019 i FIFA -FUTSAL 2021) ja ha sigut utilitzat en importants cites esportives com és la Final de la Copa del Rei de Futbol Sala celebrada recentment en Màlaga.


A diferència de les porteries tradicionals, que en ser equipaments fixos impedeixen la seua mobilitat davant qualsevol impacte, els nous equipaments mòbils auto estables amb sistema anti bolcada faciliten que la porteria tinga un lliscament anterior a la inclinació, per tant aporta més seguretat i permet el lliscament abans de l'impacte. El sistema que actua de contrapés impedeix que les porteries bolquen. A més, el peu de la porteria està cobert per complet per un “coixí de cautxú”, que redueix el risc de patir lesió en el cas que es produixca un colp contra ella en una jugada fortuïta. Quant als seus components, es tracta d'un material que suporta fred i calor el que facilita el seu manteniment, sent més durader.

 

D'aquesta forma, amb els nous sistemes amb els quals disposen les pistes del poliesportiu del Bovalar es materialitza, novament, el compromís per fer de les instal·lacions esportives municipals espais segurs per a la pràctica de qualsevol modalitat esportiva.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs