52 joves d'Alaquàs treballaran enguany al programa 'Apunta't a l'Estiu'

Dimecres, 30 Juny 2021 11:44 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 166 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un total de 52 joves d’Alaquàs formaran enguany el personal educatiu del programa municipal Apunta’t a l’Estiu que s’inicia el proper dijous 1 de juliol. Els contractes es van signar ahir dimarts 29 de juny a l’Ajuntament d’Alaquàs amb la presència de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Cultura, Fran Evangelista.

 

Es tracta de personal qualificat que s’encarregarà de coordinar totes les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs. Tot el personal ha estat contractat a través de l’empresa pública municipal ALEM, 42 persones de nova incorporació i 10 que ja formaven part de la plantilla.

 

Apunta’t a l’Estiu és un programa municipal creat per educar a través del joc amb activitats formatives durant el periode vacacional. El seu objectiu és crear un espai en que xiquetes, xiquets i joves d'entre 3 i 16 anys ocupen el seu temps lliure durant l'estiu amb jocs i tallers didàctics amb activitats com tasques escolars, teatre, tallers de manualitats, cuina, esport, jocs d'aigua, excursions i altres tasques. La programació està adaptada a l'edat i compta amb la supervisió de professionals de l'educació.

 

Les activitats s’inicien el proper dijous 1 de juliol i finalitzaran el 31 de juliol en horari de matí als col·legis Ciutat de Cremona i Bonavista.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs