L'alaquasera Amparo Torralba exposa la seua obra 'Cara a cara' al Castell d'Alaquàs

Dimarts, 06 Juliol 2021 13:18 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Castell d’Alaquàs acull fins al 23 de juliol l’exposició ‘Cara a Cara’ de l’artista alaquasera Amparo Torralba. Es tracta d’una obra formada per set retrats elaborats amb una tècnica mixta a base de carbonet i oli sobre llenç amb un mateix fil conductor.

 

La inauguració es va celebrar el passat dijous 1 de juliol i va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Cultura, Fran Evangelista i l’artista acompanyada de familiars i amistats. L’exposició es pot visitar a la Sala dels Vilaragut del Castell d’Alaquàs de dilluns a dissabte d’11 a 14 i de 17 a 21 hores.

 

Amparo Torralba Hernández és veïna d’Alaquàs. L’any 1970 ja destacava al panorama nacional aconseguint premis de pintura. L’any 1977 va iniciar les seues classes sobre tècniques i coloracions en diferents metodologies a l’Acadèmia d’Arts i Oficis. És quan va desenvolupar els seus gustos cap al realisme captant els cossos en moviments. Anys més tard va reprendre els seus estudis pictòrics a l’Escola de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, on va treballar diferents tècniques com carbonet i principalment oli sobre llenç, la tècnica que millor capta la seua essència. És en aquesta etapa on l’artista és capaç de captar l’essència i simplificar-la després de la seua visió més transgressora i abstracta, on destaca la seua tècnica de color i transgredeix a l’espectador per a portar-lo a altra dimensió.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs