Alaquàs reagruparà els contenidors en illes per a facilitar el reciclatge a la ciutadania

Dijous, 08 Juliol 2021 11:18 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs reagruparà i reubicarà tots els contenidors de la població en illes per tal de facilitar el reciclatge a la ciutadania així com també les tasques de recollida. Els treballs s’iniciaran la setmana que ve i es realitzaran durant els mesos de juliol i agost per tal d’aprofitar les vacances d’estiu i generar les mínimes molèsties al veïnat.

 

La finalitat és reagrupar en un mateix punt tots els contenidors de residus sòlids urbans, paper i cartró, vidre i envasos lleugers per tal d’evitar contenidors aïllats i garantir una major eficàcia en la recollida ja que el camió haurà de realitzar menys parades. Amb aquest sistema de distribució facilita també el reciclatge a la ciutadania perquè evita recorreguts diferents per tal de buscar els contenidors de diverses fraccions.

 

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en una distribució dels contenidors que genere les mínimes molèsties a les veïnes i els veïns i que aprofite el perímetre de zones verdes de la millor manera possible.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs