El Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alaquàs participa en un projecte formatiu sobre coeducació i perspectiva de gènere

Divendres, 09 Juliol 2021 12:24 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs ha participat durant els mesos de juny i juliol en quatre sessions formatives i de sensibilització al voltant de la coeducació i la perspectiva de gènere. Es tracta d’un projecte coordinat per l’Àrea d’Igualtat i d’Educació de l’Ajuntament d’Alaquàs que té per objectiu incorporar la perspectiva de gènere a través de la coeducació en l’àmbit educatiu i comunitari i sensibilitzar la població infantil.

 

El projecte té com a eix central la posada en marxa d’una campanya de sensibilització en coeducació que serà protagonitzada pel Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs i que han estat treballant en aquestes sessions formatives sota la tutorització de dues persones pertanyents a una entitat externa amb formació i experiència en infància i igualtat i que s’han encarregat de guiar aquest procés d’aprenentatge i ha sigut supervisat pel personal tècnic municipal.

 

La campanya serà executada i es donarà a conéixer en els próxims mesos a la comunitat educativa i a la ciutadania en general.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs