La piscina lúdica d'Aldaia obri les seues portes amb aforament limitat i mesures de seguretat davant la COVID-19

Dilluns, 29 Juny 2020 15:24 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 255 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La piscina lúdica d'Aldaia inaugura una nova temporada estival que vindrà marcada per les restriccions a causa de la COVID-19. En aquest sentit, una de les principals novetats del 2020 en aquest recinte municipal serà la limitació de l'aforament com a mesura de prevenció davant el Coronavirus. Així, les entrades només es podran adquirir amb cita prèvia a través del portal web municipal, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions en els accessos al recinte. De cara a la jornada de portes obertes del dimarts 30 de juny, també serà imprescindible reservar l'entrada amb antelació de manera telemàtica.

 

Reforç de les mesures de seguretat i higiene
Seguint les directrius marcades pel reial decret del Govern d'Espanya sobre mesures de seguretat en la desescalada, s'ha plantejat realitzar dos torns diaris, un de demà de 10.00 a 14.30 hores, i un altre de vesprada de 15.30 a 20 hores, la qual cosa facilitarà, d'una banda, la realització de tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions entre totes dues franges, i d'altra banda, facilitar l'accés a la piscina de més usuaris, compensant així la reducció de l'aforament que s'implementarà aquesta temporada com a mesura preventiva davant la COVID-19. Així mateix, s'ha habilitat una única entrada al recinte, les dutxes s'han transformat en individuals per a facilitar la distància social, i es prendrà la temperatura a tots els usuaris en el moment de l'accés a aquest.En la mateixa línia, i amb l'objectiu de prevenir qualsevol risc innecessari, aquesta temporada no es podran utilitzar les zones de jocs comuns, i els vestuaris estaran tancats, encara que els banys sí que estaran disposats per al seu ús amb un reforç de la neteja.


El regidor de l'empresa pública Aldaia *Pròxima, José Martínez Luna, destaca l'esforç que s'ha fet "per a adaptar aquestes instal·lacions a les recomanacions sanitàries i de seguretat derivades de la COVID-19, i poder oferir així un servei amb totes les garanties per a les persones usuàries".Per part seua, l'edil d'instal·lacions esportives, Marta Romeu, indica que "entenem que alguna de les mesures de prevenció sanitària que hem posat en marxa siga un poc farragós, però per a nosaltres la seguretat de les persones que visiten aquestes instal·lacions és el primer i està per damunt de tot".

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 29 Juny 2020 15:26