La Sant Silvestre d'Aldaia es reinventa amb una edició especial virtual

Dimarts, 01 Desembre 2020 16:05 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 309 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuntament d'Aldaia adapta la tradicional Carrera Sant Silvestre a les circumstàncies provocades per la Covid-19, per a no perdre una de les cites més divertides del Nadal en la localitat.

 

Així, enguany, i per a tractar de salvaguardar la seguretat de les persones participants la prova es realitzarà de manera virtual. La distància es podrà córrer en solitari, en parella o en un màxim de 6 persones -sempre que s'asseguren les recomanacions de les autoritats sanitàries. Cada participant o xicotet grup farà la carrera des de la ubicació que desitge, tan sols registrant el seu recorregut en una APP o rellotge d'activitat. Així, es podrà realitzar tant en exterior com interior (cinta de córrer). Les persones interessades poden apuntar-se fins al 13 de desembre a través de la web cronorunner.com.

 

 

Este 2020 la Sant Silvestre virtual d'Aldaia té 2 modalitats:

 


1) Lúdica 3km+concurs de disfresses

Premi a la millor disfressa (categories: disfressa grupal, disfressa individual adults, disfressa infantil, disfressa familiar)

 

2) Competitiva 7km
Premi als tres primers en categoria masculina i a les tres primeres en categoria femenina

 

Participa

El recorregut es podrà realitzar des de les 00.00 del dia 14 de desembre fins a les 23.59 del 27 de desembre tantes vegades com es desitge. I finalment comptarà el millor resultat.

 

Tota la informació sobre la I Sant Silvestre Virtual Solidària d'Aldaia en https://www.aldaia.es/va/general/page/sant-silvestre-virtual-solidaria-aldaia

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dimarts, 01 Desembre 2020 16:08