L'Ajuntament d'Aldaia i l'Institut Valencià de Finances impulsen el creixement empresarial

Dilluns, 24 Mai 2021 16:27 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els alcaldes d’Aldaia i Alaquàs, i el Director General de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca, s’han compromés, a l’Agrupació Comarcal d’Empresaris Alaquàs-Aldaia, a impulsar el desenvolupament de projectes empresarials que generen impuls econòmic als municipis. Amb este acord, l’Ajuntament d’Aldaia difondrà l’activitat creditícia de l’IVF posada a disposició de les empreses i persones autònomes de la localitat així com també a assessorarà en la tramitació de sol·licituds de finançament, a través de l’Agència de Desenvolupament Local.

 

Una vegada signat el conveni, es va celebrar la xerrada-col·loqui “Oportunitats de l’Institut Valencià de Finances per a Pimes” impartida per Manuel Illueca i inaugurada amb les intervencions de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján i del president de l’Agrupació Comarcal d’Empresaris Alaquàs-Aldaia, Fidel Blasco.

 

L’alcalde d’Aldaia va destacar la importància d’este conveni signat “interessant per al present i futur del sector industrial dels dos municipis, que servirà perquè les empreses siguen conscients que tenen al seu abast este instrument com una solució i una ferramenta de gestió financera més i una col·laboració directa entre àmbit privat i públic”.

 

“Els ajuntaments de la grandària d'Aldaia, per desgràcia, no tenim molt de marge de maniobra per a realitzar propostes econòmiques d'envergadura com altres administracions, crec que este conveni pot ser una eina molt útil per a les nostres empreses en temps tan difícils.”

 

El primer edil d’Alaquàs, per la seua part, posava la Comunitat Valenciana “com exemple en la posada en marxa d’ajudes a persones treballadores, autònomes i empreses en una situació tan difícil com la que hem viscut marcada per la pandèmia” i es compromet a continuar treballant des de l’Ajuntament pel teixit empresarial.

 

Durant la xerrada, el Director General de l’Institut Valencià de Finances ha informat sobre el treball que realitza l’entitat per tal d’ajudar a les empreses que estan passant per una situació complicada i necessiten fòrmules alternatives al finançament tradicional. Manuel Illueca assegura que “és important que les empreses coneguen que disposen de tot tipus de préstecs i línies bonificades per a fer front a la situació”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia

Modificat el Dilluns, 24 Mai 2021 16:27