Prop de 200 joves gaudixen del APOKETANIT 2021 a Aldaia

Dijous, 15 Juliol 2021 12:58 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 143 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La setmana passada va tindre lloc una nova edició de APOKETANIT, un programa que sorgeix amb la iniciativa i participació en el seu disseny del grup de joves Corresponsals Aldaia, i l'objectiu dels quals és oferir alternatives a l'ús i aprofitament del temps lliure de manera educativa, sana i divertida per als més joves del municipi.

 

Este any especial els i les participants van poder gaudir d'una sèrie d'activitats distribuïdes en diferents dies, combinant una oferta d'oci convencional amb una altra més actual. Així doncs, els assistents es van apuntar a tornejos i campionats, com la Marató de Jocs amb el qual es va donar inici al programa, o el Gaming Experiencie que el va clausurar, i pel qual van passar més de 100 persones en el Centre Matilde Salvador.

 

També va haver-hi espai per a l'art i la cultura, amb la presentació del mural “L'Escolta” al Pati del Gent Jove. Una intervenció artística de Miriam del Saz i Irene Romero, que tracta de mostrar diferents elements identificatius d'Aldaia i convidar a la reflexió i a la conscienciació sobre el nostre territori. Junts van poder veure el procés de creació i fins i tot xarrar amb les artistes en el centre juvenil.

 

Finalment, l'activitat física va ser la protagonista d'un dels dies més esperats amb una jornada de rafting en las Hoces del Cabriel, en la qual es van donar cita usuaris de la sala d'estudi municipal del Gent Jove per a celebrar la fi de curs i premiar l'esforç i dedicació, també dels i les estudiants.

 

Informa Nou Horta. Aldaia