L'hostaleria d'Aldaia, exempta de pagar la taxa de terrasses també en 2021

Divendres, 16 Juliol 2021 11:42 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 146 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuntament d'Aldaia va acordar des del primer moment que durant l'estat d'alarma, en 2020 i 2021, no es cobraria la taxa de terrasses a l'hostaleria. Actualment, i atés que segueix present la pandèmia i les limitacions preventives per a frenar la seua propagació, el consistori ha acordat ampliar esta exempció a tot l'any 2021 per a les terrasses de tot el municipi.

 

Segons afirma el regidor d'Agència Tributària, José Martínez Luna, “de nou des que estem en pandèmia tornem a prendre esta mesura, pensant en l'hostaleria. És un sector que ha estat afectat per les diferents mesures restrictives i amb això volem contribuir al seu alleujament fiscal, de manera que no es pague taxa de terrasses durant tot el 2021”.

 

Per la seua part l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, indica que “des de l'ajuntament estem intentant col·laborar en la recuperació econòmica, hem pagat 420.000 euros en ajudes a autònoms i comerços, estem ampliant l'exempció del pagament de taxa de terrasses per a 2021, i continuem treballant per a ampliar les línies d'ajudes. Volem des del local ajudar a la reactivació econòmica, amb tots els mitjans que tenim”.

 

Informa Nou Horta. Aldaia