800 xiquets i xiquetes viuen l'estiu al Campus d'Aldaia 2021

Dilluns, 13 Setembre 2021 09:29 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Campus d'Estiu d'Aldaia finalitzava el passat 27 d'agost després de dos mesos i mig d'activitat frenètica i amb una acollida record. Més de 800 xiquets i xiquetes d'entre 3 a 15 anys de la localitat han apostat per passar l'estiu divertint-se i fent esport al Poliesportiu Municipal.

 

Enguany les famílies d'Aldaia han pogut gaudir del Campus també en agost. La proposta d'ampliar un mes més ha sigut un èxit en xifres, més de 100 xiquets i xiquetes per quinzena. La iniciativa ha sigut una alternativa per als veïns i veïnes que donada la situació sanitària han elegit gaudir del període estival a la localitat.

 

"Després d'un any d'incertesa, teníem l'obligació de treballar per una oferta d'activitats segura i durant tot l'estiu destinada als més menuts de la localitat" declara Marta Romeu, regidora d’Educació i Instal·lacions Esportives de l’Ajuntament d’Aldaia.

 

La gran novetat de l'oferta municipal ha sigut l'aposta per l'educació, combinant la programació esportiva tradicional amb activitats lúdiques destinades a perfeccionar l'anglés, la introducció al xinés, esports inclusius o reforç educatiu. En aquesta edició, que es posava en marxa el 26 de juliol, tampoc ha faltat les aclamades activitats aquàtiques i dies de piscina.

 

La seguretat de l'alumnat i del personal ha sigut una prioritat en esta edició: grups bambolla de màxim 12 xiquets i xiquetes, presa de temperatura, entrades i eixides escalonades, desinfecció continuada de les instal·lacions, totes les mesures necessàries per que els participaren aprengueren i divertint-se d'una forma segura.

 

El Campus d'Estiu torna a ser un any més l'opció més elegida entre les famílies d'Aldaia per l'àmplia programació d'activitats i les possibilitats de conciliació familiar que oferix com el servici de matinera, el menjador o l'ampliació de servici durant tot l'agost.

 

"La combinació d'esport i activitats tan variades i la possibilitat que oferix de què comencen a les 8 del matí ha sigut clau per a molts pares i mares, que com nosaltres, treballem tot l'estiu" declara Carlos, pare d'un alumne del Campus d'Estiu 2021.

 

Informa Nou Horta. Aldaia