Aldaia, optimista i amb prudència

Divendres, 08 Octubre 2021 11:26 Escrit per  Publicat en Aldaia-VAL Vist 168 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més d’un miler de persones d’Aldaia han participat en la consulta ciutadana que fa vora 15 dies va proposar l’Ajuntament d’Aldaia. Les quatre preguntes estaven formulades entorn de la vacuna contra el virus de la COVID-19 i la nova situació davant la reducció considerable de contagis i incidència per coronavirus.

 

D’esta manera, els veïns i veïnes han contestat majoritàriament que la vacuna hauria de ser obligatòria per als majors de 12 anys. Concretament un 72,8% ha contestat afirmativament i un 27,2% considera que no.

 

La segona qüestió, sobre l’obligatorietat del passaport-COVID, proposaria l’acreditació d’estar vacunat per a accedir a centres d’oci i certs esdeveniments. Més del 70% opina que sí ajudaria a la seguretat la implantació del document acreditatiu.

 

Respecte a l’estat d’ànim de la població, la gran majoria es mostra prudent, concretament un 70,4%, i un 25,5% ja es mostra optimista davant la situació actual.

 

Per últim, i preguntat per la desescalada i l’avanç de la retirada de mesures restrictives, les respostes s’igualen una miqueta però la majoria (un 56,6%) considera que s’ha d’anar avançant en la retirada de restriccions però conservant la mascareta i altres mesures preventives de moment. El 24,4% sí considera que hem de retirar ja les restriccions i el 18,9% diu ‘no’ a relaxar les restriccions sanitàries actualment vigents.

 

Informa Nou Horta. Aldaia