Manises concedeix 331 ajudes per al transport d’estudiants

Dimecres, 26 Mai 2021 12:05 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises pagarà un total de 80.000 € repartits entre les 331 sol·licituds aprovades de les ajudes per a estudiants de Manises. Cada persona beneficiària i que, per tant, acomplia amb els requisits exigits en la convocatòria, rebrà en els pròxims dies 241,69 €.

 

Hui s’ha publicat a la seu electrònica de Manises (https://bit.ly/3bSh9aC) el llistat definitiu de concessió de les ajudes de transport per als i les estudiants del municipi que s’hagen matriculat durant el curs 2020-2021 en centres públics i privats que es troben fora de Manises.

 

Segons paraules de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Amparo Martínez, “aquesta partida, aprovada per l’Ajuntament de Manises, consta d’un total de 80.000 €, és un esforç molt gran el que fa aquest equip de govern en atorgar aquestes ajudes per a estudiants”.

 

Entre els requisits per a gaudir d’aquesta beca, les persones que la sol·licitaven havien d’estar matriculades aquest curs escolar en qualsevol tipus de centre públic o privat que expedira una titulació oficial i homologada, i cursar ensenyaments oficials del Sistema Educatiu: Grau Universitari, Ensenyaments Artístics Superiors o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. A més, també era un requisit que l’oferta educativa en la qual s’hagueren matriculat no existira al municipi de Manises.

 

Informa Nou Horta. Manises