Nou portal web per a la candidatura de Manises a ciutat creativa de la UNESCO

Dilluns, 28 Juny 2021 10:28 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 180 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Manises llança un nou web amb motiu de la seua candidatura a Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat d'Artesania i Arts Populars.


Aquest nou portal web recull diferents aspectes de la ceràmica des de la formació a la creació, passant per la història de la ciutat estretament vinculada a la ceràmica des dels seus orígens. Esdeveniments, notícies, dades rellevants i en definitiva, un reflex actualitzat, realista i complet del panorama ceràmic de la ciutat de Manises.


Es tracta d'una pàgina molt visual i dinàmica, repleta d'imatges i vídeos que permeten conéixer a l'internauta l'artesania tradicional ceràmica de primera mà i amb un sol clic.


Una de les pestanyes més cridaneres és la que recull els nombrosos avals tant locals com internacionals, que la localitat de Manises ha rebut per a enaltir aquesta ambiciosa candidatura en la qual s’està treballant des de fa més d’un any.


Més de 230 suports entre els quals es troben entitats, museus internacionals i nacionals, associacions locals, artesans del sector ceràmic, ciutats de l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC), centres educatius i hotels.


Es pot accedir al web a través de la URL: https://manisescityofceramics.es

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dilluns, 28 Juny 2021 10:29