Manises prepara la jornada Ceràmica Oberta

Dimecres, 14 Juliol 2021 09:27 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 204 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Turisme, prepara una jornada de Ceràmica Oberta per a posar en valor als ceramistes i tallers ceràmics de la localitat.

 

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manises, Àngel Mora, es va reunir ahir amb ceramistes i associacions del gremi amb la finalitat de preparar la jornada Ceràmica Oberta que suplirà la no celebració de la Festa de la Ceràmica 2021 que no es pot dur a terme per motius sanitaris i que, enguany, cobra especial importància per ser la ciutat candidata a Ciutat Creativa de la Unesco en la modalitat d'Artesania i Arts Populars.

 

Sempre que la situació sanitària ho permeta, dissabte 18 de setembre, està previst celebrar una jornada lúdica on es mostre al public general el treball diari dels i les ceramistes de Manises.

 

“La intenció d’aquesta jornada és apropar a la gent el treball dels ceramistes de la nostra ciutat fent una jornada lúdica on ells siguen els protagonistes i els manisers puguem reconéixer la inestimable tasca que fan a diari per mantindre viva la tradició ceràmica de la ciutat”, ha manifestat el regidor de Turisme.

 

La reunió celebrada ahir va comptar amb la presència de membres d’AVEC-gremi, Anpec, Drac Ceramic, Arturo Mora, Vicente Díez S.L., Nacho Suministros Cerámicos S.L., Javier Colomer director de l’EASC, entre altres.

 

Cal recordar que, enguany i per segon any consecutiu, durant el mes de juliol no s'ha dut a terme la celebració de la tradicional Festa de la Ceràmica i els homenatges i actes festius que tenen lloc entorn d'ella.

 

Informa Nou Horta. Manises