Manises ret homenatge al personal sanitari amb una peça de la Cavalcada de la Ceràmica

Dimecres, 14 Juliol 2021 14:31 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 160 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises ha celebrat hui un homenatge al personal sanitari que ha estat en primera línia davant la pandèmia de la Covid19 amb una peça de ceràmica que, en circumstàncies normals, s’haguera lliurat en la tradicional Cavalcada de la Ceràmica el dia 18 de juliol.


A Manises, per segon any consecutiu, no celebrarem el proper 18 de juliol, la Cavalcada de la Ceràmica, declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic i, per eixe motiu, s’ha considerat retre un especial homenatge a les persones que han estat, des del primer moment d’aquesta pandèmia, en primera línia: els nostres sanitaris i sanitàries.


En l’acte celebrat hui en la Casa de Cultura, representants dels sanitaris han signat al Llibre d’Or del consistori maniser i han rebut, per part de l’Ajuntament de Manises, una peça ceràmica.


Més de 1100 peces s’han fet arribar posteriorment a l’Hospital de Manises i als centres de salut per a ser distribuïdes entre el personal de salut com a mostra d’agraïment pel seu treball incansable durant tots aquests mesos.

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Dimecres, 14 Juliol 2021 14:41