Mislata obri un nou macroaparcament públic i gratuït

Dilluns, 24 Mai 2021 16:01 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 217 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha posat en funcionament l'aparcament públic i gratuït més gran mai abans construït a la ciutat. Sumant les places de l'interior del recinte i les del seu entorn, s'han generat prop de les 1400 noves places, que van destinades tant a turismes, motocicletes i vehicles accessibles; fins i tot s'ha proveït de places verdes reservades a vehicles elèctrics i en les quals pròximament s'instal·laran les estacions de càrrega.

 

El recinte, amb accés pel carrer Hospital, romandrà clos durant tot l'any, amb control d'accés mitjançant barreres elevadores i control de gàlib per als vehicles que estacionen i sota videovigilància les 24 hores del dia, convertint la instal·lació en un espai còmode i segur.

 

L'alcalde, Carlos F. Bielsa, afirma que amb aquest aparcament dissuasiu “pretenem que la ciutat guanye en confort, millore la seguretat viària i facilite un major espai per a compartir l'activitat diària, accedir al comerç i fer de la nostra ciutat un entorn més habitable, més pròxim, modern i confortable”. A més, “la iniciativa ajudarà clarament a pal·liar un dels problemes que tenim a la ciutat, derivat de la nostra alta densitat de població, i que és l'aparcament; i serà al seu torn un instrument molt important per a millorar la mobilitat, el trànsit i el benestar de la ciutadania”.

 

La nova superfície asfaltada està perfectament senyalitzada i condicionada amb elements d'informació per a fer més còmode l'aparcament, i compta amb il·luminació led de baix consum i sostenible.

 

A més, aquest gran espai es convertirà eventualment en un recinte firal, permetent la celebració de fires, festivals i grans esdeveniment

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 24 Mai 2021 16:01