Mislata inicia els campaments urbans d'estiu amb totes les mesures de seguretat

Dimarts, 06 Juliol 2021 16:04 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 169 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com cada estiu, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Mislata ha organitzat campaments urbans i escoles d'estiu durant tot el mes de juliol. Aquestes propostes municipals són una solució ideal perquè xicotets i joves gaudisquen de les seues vacances participant en jocs, tallers formatius i activitats esportives. Enguany, i a causa de la pandèmia, sota unes estrictes normes sanitàries i de seguretat per a protegir els xiquets i xiquetes participants.

 

Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “aquestes propostes municipals suposen una ajuda inestimable per a la conciliació familiar d'aquells pares i mares que continuen treballant mentre els seus fills estan de vacances. Així poden mantindre la seua rutina professional i els xicotets estan ben atesos per monitors especialitzats”.

 

Durant el mes de juliol, el col·legi Almassil acollirà les dos edicions d'aquestos campaments urbans, un per quinzena. Els xiquets i xiquetes d'aquesta primera edició estan ja compartint moments de convivència i de diversió. I hui han rebut la visita del regidor de Joventut, Martín P. Leal, i de les regidores Lola Hortelano, titular d'infància, i Mercedes Caballero.

 

La seguretat dels xiquets i xiquetes és el més important. Així, com afirma Martín P. Leal, "estem seguint tots els protocols estipulats per l'IVAJ per a les escoles d'oci educatiu. Totes les activitats i l'hora del dinar es duen a terme per grups bambolla dividits per cursos per a minimitzar les possibilitats de contagi i garantir al màxim la seguretat dels i les participants". A més de la presa de temperatura, res més entrar en el recinte es desinfecten tots els seus estris personals, igual que es fa amb tots els materials, com a pilotes o cércols, després de finalitzar les activitats.

 

A part de l'oferta lúdica, els campaments disposen del servei opcional de menjador. Així mateix, l'Ajuntament reserva cada any un nombre de places per a concedir beques a xiquets i xiquetes amb dificultats d'integració per motius econòmics, socials o de diversitat funcional.

 

A més d'activitats i jocs amb ensenyament de valors, els xiquets i xiquetes s'ho passaran genial realitzant gymkhanes, danses, jocs aquàtics i espectacles de màgia i contacontes per als més xicotets. També acudiran sovint a la piscina municipal per a combatre els dies més calorosos.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 06 Juliol 2021 16:05