Mislata realitza una campanya intensiva de desratització i desinfecció

Divendres, 09 Juliol 2021 14:17 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata, des de la regidoria de Salut Pública i a través de l'empresa especialitzada Eurosan, encarregada del control de plagues i la salubritat als carrers, ha dut a terme aquesta setmana una campanya intensiva de desratització i desinfecció per tota la ciutat, actuant-se amb substàncies idònies sobre clavegueram i embornals.

 

“L'augment de les temperatures propícia el brot i l'augment de plagues en les xarxes de sanejament i pluvials”, explica el regidor de Salut Pública, Marín P. Leal, qui puntualitza que, per aquest motiu, “incrementem cada any les labors de desinsectació i desratització quan arriba l'estiu, moment en el qual, a més, aquest tipus de tractaments són més efectius”.

 

Aquestes labors de control es realitzen de manera periòdica, amb la idea de reduir la incidència de plagues al llarg de l'any. De fet, en els últims anys el consistori ha augmentat considerablement el pressupost destinat a aquestes actuacions.

 

Amb l'objectiu de facilitar les tasques i actuar d'una forma planificada, l'empresa encarregada del procés ha dividit el municipi per zones i sectors per a així realitzar un complet tractament i més efectiu, advertint també que és normal que quan es fumiga i actua sobre aquestes plagues els insectes i rosegadors abandonen canelles i embornals i es note més la seua presència durant els primers dies.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 09 Juliol 2021 14:17