Les falles de Mislata reteren homenatge a la Mare de Déu dels Àngels i Sant Josep

Dilluns, 06 Setembre 2021 09:19 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les comissions mislateres compliren amb la tradició de retre homenatge a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu dels Àngels, i a Sant Josep en l'últim dia de la setmana fallera. En aquesta ocasió, i a causa de la pandèmia, es realitzà un acte més senzill, sense públic en el recorregut i amb mascaretes i distància de seguretat per a complir les normes sanitàries, però no per això fou menys emotiu i especial per als centenars de fallers i falleres de Mislata.

 

Des de les onze del matí, una a una, totes les comissions anaren entrant en la plaça de l'Ajuntament, presidits per les seues falleres majors i presidents. Una vegada allí, foren rebuts primer per la presidenta de l'Agrupació de Falles, Mª Carmen Monerris, als peus de la imatge de la patrona i de Sant Josep, i posteriorment pujaren a l'escenari per a saludar a les autoritats locals, representades per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Falles, Teo Nuñez, els qui feren lliurament d'una insígnia de l'Ajuntament.

 

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “era important celebrar aquest homenatge faller, això sí, complint amb totes les normes de seguretat. El món faller necessitava recuperar l'esperit de la festa i ha demostrat exemplaritat durant la celebració d'aquestes atípiques Falles, fent un pas més cap a la volta a la normalitat”.

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 06 Setembre 2021 09:23