Èxit en el grup de conversació en valencià per a persones majors de Quart de Poblet

Dimarts, 25 Febrer 2020 10:43 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 313 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Continuant la seua labor de formació i foment del valencià, l'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l'àrea que lidera Cristina Mora, ha posat en marxa un grup de conversa en valencià per a persones majors. En l'acte d'inauguració d'aquest projecte, celebrat el 24 de febrer en Trenquem Barreres, Mora, acompanyada per la regidora de Persones Majors, Victoria García, va felicitar les 36 persones participants pel seu esforç i interés.

 

Així, es crearan dos grups de tretze membres, coordinats i guiats per dues persones voluntàries de Quart de Poblet, que es reuniran durant els mesos de març, abril i maig, els dimecres de 9.30 a 10.30 hores en Trenquem Barreres.

 

A través de dinàmiques interactives i atractives, es vol fomentar l'ús de la llengua. Així, cada setmana s'establirà un tema de conversa, secundant-se amb els materials aportats per Escola Valenciana.

 

A més, es plantejaran la lectura de llibres i el visionat de pel·lícules per a incitar als debats i l'intercanvi d'opinions.

 

La majoria de participants són persones de la tercera edat que van nàixer fora de la Comunitat Valenciana, arribant a Quart de Poblet en la seua infància, per la qual cosa no havien tingut l'oportunitat d'aprendre i practicar el valencià.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 25 Febrer 2020 10:46