L'escola infantil municipal de Quart de Poblet Ninos obri les seues portes

Dimarts, 25 Febrer 2020 11:23 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 330 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, l'Escola Infantil Municipal Ninos ha obert les seues portes de cara al període de matriculació per al pròxim curs escolar 2020-2021. Així, el dilluns 24 de febrer, les persones interessades van poder visitar les instal·lacions i conéixer de prop el projecte educatiu que desenvolupa l'escola.

 

Per a completar aquesta visita, el dimarts 25 es realitzaran dues sessions informatives en el Centre Social Trenquem Barreres. La primera d'elles dirigida a les famílies amb filles o fills nascuts en 2019 i 2020, mentre que la segona està pensada per a les famílies amb filles o fills nascuts en 2018.

 

El període per a realitzar la prematrícula és del 26 de febrer al 6 de març, i les matriculacions començaran després de les festivitats falleres. Tots dos processos poden realitzar-se de manera digital des de la pàgina web de www.escolesinfantilsninos.com El centre compta amb 198 places, amb una aula per a bebés, quatre classes per a xiquetes i xiquets d'un a dos anys, i cinc classes per a dos i tres anys.

 

Una de les característiques més destacades de l'escola infantil és que compta amb espais polivalents, diàfans, amplis, interrelacionats, accessibles i segurs. Arribant a incloure els espais exteriors en una part més de l'aula. A través d'aquests, es vol incitar que xiquetes i xiquets es llancen a explorar, a jugar i a descobrir, connectant amb la naturalesa.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet