L'alumnat d'Unisocietat de Quart de Poblet es gradua en un acte molt emotiu

Dimarts, 05 Octubre 2021 09:12 Escrit per  Publicat en Quart de Poblet - VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Mai és tard per a aprendre. Est és el lema d'Unisocietat, el programa organitzat per l'Ajuntament de Quart de Poblet i la Universitat de València amb el patrocini de Caixa Popular. I exemple d'aquest lema són els alumnes i les alumnes de les dues últimes promocions d'Unisocietat que van recollir la beca de mans de l'alcaldessa Carmen Martínez i van rebre el diploma acreditatiu del vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla. Aquest va recordar que va ser Carmen Martínez qui va tindre la iniciativa d'emprendre cursos per a persones adultes que desitjaren seguir formant-se al llarg de la vida, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. Una iniciativa a la qual s'ha sumat ja dues centenars de professors universitaris i diversos municipis.

 

L'alcaldessa va assenyalar que els alumnes d'Unisocietat són un exemple pel seu esperit de superació. A més, va recordar als nous graduats i graduades que, si ho desitgen, poden continuar la seua vinculació a Unisocietat en el curs de postgrau. El vicerector es va referir també als i les estudiants d'aquest programa com un exemple i va indicar que una persona pot formar-se al llarg de tota la vida.

 

A l'acte van assistir també les regidores d'Educació, Consuelo Campos, i l'edil de Persones Majors, Mª Victoria García, així com Mónica Arego, representant de Caixa Popular. També va intervindre el coordinador d'Unisocietat per a la seu de Quart de Poblet, Albert Ferrer.

 

Precisament, el dimarts 5 d'octubre comença un nou curs. Al matí s'impartirà sociologia i ja no queden places lliures. A la vesprada es donarà el mòdul d'Ètica i Valors i encara hi ha algun buit per a qui vulga aprendre aquesta matèria. Per a matricular-se només ha de cridar a l'àrea d'Educació o acudir al Centre de Socioculturals que es troba en el carrer Joanot Martorell número 40.

 

Aquest programa acadèmic consta d'un itinerari multidisciplinari de tres cursos de 120 hores cadascun. A més de les assignatures troncals, Unisocietat es complementa amb conferències mensuals d'accés lliure, així com amb excursions i activitats complementàries que permeten conéixer alguns sectors del territori valencià. Després de l'aturada d'aquestes activitats per la pandèmia, aquest curs es preveu que es puga reprendre alguna.

 

Es pot veure el vídeo del lliurament de diplomes i beques en les xarxes socials de l'Ajuntament o en el Canal de youtube del mateix: https://www.youtube.com/watch?v=vgovgrzkj1y

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dimarts, 05 Octubre 2021 09:12