Compromís per Alaquàs: "El municipi perd 150.000€ per a inserció sòciolaboral"

Dilluns, 03 Juliol 2017 15:45 Escrit per  Compromís per Alaquàs Publicat en Alaquàs-VAL Vist 558 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha perdut l’oportunitat d’ingressar 150.000 € segons la Resolució de la subvenció publicada dijous 29 per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Per això, dijous 29 de juny Consol Barberà, portaveu del grup municipal Compromís per Alaquàs, va realitzar una pregunta al govern en el Ple municipal.

Aquesta subvenció estava destinada a desenvolupar itineraris integrats per a la inserció sòciolaboral de persones en situació de risc o d’exclusió social, i Alaquàs es troba entre el municipis exclosos. La raó per la qual ha estat exclosa, segons la Resolució, és per presentar la sol·licitud fora de termini. La pregunta volia conèixer les raons per les què s’havia presentat fora de termini el projecte i si s’anaven a prendre cap tipus de mesures per evitar que tornara a succeir. A la pregunta, l’equip de govern va dir que respondria en el següent plenari.

Consol Barberà afirma “l’equip de govern no està donant resposta a l’oposició i s’excusa en la quantitat de preguntes que realitzem. Vol dir que amb 9 regidors en l’equip de govern no tenen mans per respondre a l’oposició, quan tenien la pregunta amb antelació? L’equip de govern explicarà a la ciutadania perquè hem perdut 150.000 €, que no es destinaran a buscar treball a les persones més necessitades d’Alaquàs?”

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alaquàs

Modificat el Dilluns, 03 Juliol 2017 15:51