Nou CD de la UMA a Alaquàs

Dilluns, 11 Febrer 2019 14:34 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 355 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A la sala Xemeneia al Castell de Alaquàs es presentava divendres 8 de febrer el nou CD de la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs amb el títol «Concerts per a Tuba i Banda».

 

Amb l’objectiu de que el públic assistent poguera escoltar part dels fragments que conformen aquest CD, es va projectar un vídeo que donaria pas a la intervenció dels seus promotors: el director de la Banda Simfònica de la UMA Enric Parreño, el tuba solista Vicente López i part dels compositors de les obres interpretades, Ximo Cano i Salvador González. A la cita no va faltar l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira García Campos que va estar acompanyada per la resta de regidors i regidores de la corporació municipal.

 

Segons va destacar el director de la Banda Simfònica de la UMA Enric Parreño, es tracta “d’un projecte enriquidor, que ens ha permés treballar amb un solista de la talla de Vicente López. “Hui presentem un nou CD amb compositors actuals i  música original adaptada a tuba i banda”. Parreño va apuntar a més que aquesta proposta musical naix amb la premissa de convertir-se en “tot un referent en aquesta matèria, ja que en l’actualitat existeix una escassa oferta discogràfica que combine les composicions protagonitzades per un solista de tuba i l’acompanyament de la banda”.

 

La presentació del CD s’emmarca dins dels actes previstos amb motiu de la  celebració del centenari del Castell d'Alaquàs.

 

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 14:49