Més de 12.400 persones han gaudit de la programació municipal gratuïta #CULTURAALAQUÀS 2021

Divendres, 29 Octubre 2021 10:13 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 361 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs posava en marxa el passat 27 d’agost una nodrida agenda cultural amb un bon grapat activitats dirigides a tots els públics. La programació municipal gratuïta que finalitzava el passat diumenge i que ha estat activa durant els mesos d'agost, setembre i octubre ha obtingut molt bona resposta per part de la ciutadania. Un total de 12.486 persones han gaudit de les diferents activitats que l’Ajuntament d’Alaquàs ha programat, apostant sempre per la #culturasegura.

 

Per poder gaudir de la programació cultural i garantir al mateix temps el compliment de les mesures sanitàries establides, el públic assistent ha anat adquirint les entrades per als diferents esdeveniments amb invitació prèvia (dilluns previ de cada espectacle) a través del web municipal www.alaquas.org/entradas o via telefònica amb el Departament de Cultura. L’entrada al recinte es gestionava a través d’un codi Qr per a garantir el control d’aforament. A més, per accedir a cada cita ha sigut obligatori l’ús de mascareta així com respectar la normativa establida i la distància de seguretat. Tots els espectacles, teatres, concerts i actuacions, van comptar amb espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

L’agenda que s’iniciava el passat 27 d’agost amb la inauguració de dues exposicions al Castell d’Alaquàs, la mostra dedicada a “Gerand Miquel. Dibuixos al voltant d’Alaquàs” i “Alaquàs en pandèmia” organitzada per l’Associació de Fotogràfs d’Alaquàs(AFA) va donar pas a una gran varietat de propostes que van incloure actuacions musicals, teatre infantil, espectacles de màgia i esports, dansa i circ. L’agenda finalitzava el passat diumenge 24 d’octubre amb una “RUTA HISTÒRICA AL-AQÜAS" al Castell d'Alaquàs a càrrec de “Vía Heraclia” i una sessió de teatre infantil que duia per nom “CIRCONTES”, un muntatge de “A la Lluna, art i entorn” al claustre del Castell.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Divendres, 29 Octubre 2021 10:15