Alaquàs aconsegueix per quart any consecutiu quatre Viles en Flor d'Honor

Dimarts, 02 Novembre 2021 15:10 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 295 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs ha aconseguit per quart any consecutiu el màxim guardó de la iniciativa Viles en Flor amb la distinció de 4 Flors d’Honor. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Desenvolupament Sostenible, Sebastián Ruiz, van arreplegar el premi el passat dijous 28 d’octubre de mans del president l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), José Vicente Almudéver i de la coordinadora de Viles en Flor, Rosa Muñoz.

 

El col·lectiu ha decidit premiar de nou Alaquàs per tal de reconéixer el treball realitzat en el municipi en el foment de la diversitat vegetal urbana i la creació i el manteniment dels espais verds. El distintiu premia també l’esforç que realitza l’Ajuntament per tal de posar en marxa iniciatives de formació i conscienciació sobre la necessitat de tindre cura dels espais verds en l’entorn urbà.

 

És la quarta vegada que Alaquàs és distingida per les seues iniciatives i programes mediambientals i el tercer any consecutiu que aconsegueix el màxim guardó. L’any 2018 va obtindre la distinció de tres flors d’Honor.

 

Viles en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual que reconeix en forma de guardons anomenats Flors d’Honor, la trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat Valenciana en la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana. El programa compleix enguany la seua quarta edició amb més de 30 municipis adherits.

 

Es tracta d’una iniciativa d’ASFPLANT que vol mostrar i posar en valor la riquesa anual i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que són un exemple a seguir. El seu objectiu final és contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i millorar la imatge dels municipis.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimarts, 02 Novembre 2021 15:13