Una exalumna del IES Doctor Faustí Barberà d'Alaquàs presenta el seu projecte com a jove emprenedora al centre educatiu

Dimarts, 09 Novembre 2021 17:03 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 308 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’exalumna de l’Institut Doctor Faustí Barberà d’Alaquàs, Carmen Manzano, va presentar la passada setmana al centre educatiu el seu nou projecte empresarial “Almostop” amb una xerrada formativa i motivadora per a l’alumnat. La sessió formativa va estar liderada per Mónica Soriano, professora de l’assignatura Economia de l’Empresa, que va exercir com a moderadora d’aquesta activitat plantejada com un exercici pràctic i un exemple a seguir per a l’alumnat.

 

Carmen Manzano té 22 anys i va nàixer a Alaquàs. Va finalitzar els seus estudis a aquest centre de secundària fa quatre anys i ha volgut tornar ara a les aules per a explicar el seu nou projete empresarial a través d’un encontre amb l’alumnat per tal de motivar-los i explicar de primera mà com ha sigut des dels inicis la creació del seu nou negoci.

 

La nova empresa creada per aquesta jove emprenedora sota el nom Herradical C&A S.L està dedicada a la fabricació i comercialització del producte “Almostop”, un cosmètic natural per a sanar les hemorroides i està basada en una fórmula casolana amb la què la seua àvia curava aquesta patología. Durant la sessió formativa, la jove va recordar a l’alumnat la importància de treballar la cultura de l’esforç: “la perseverància, la constància i el treball diari són valors fonamentals per a llançar un projecte”, va insistir.

 

Fa quatre anys, quan Carmen es trobava a les aules del Faustí Barberà va començar a donar-li forma al seu projecte, però no va ser fins el 2018 quan es va decidir a emprendre. L'exalumna ha destacat que “el camí fins a aconseguir arribar dur el producte “Almostop” al mercat no ha sigut fàcil”. No obstant això, el futur d'aquest prematur projecte té bones expectatives ja que des de la seua eixida al mercat, al mes de juliol d'enguany, la jove emprenedora ha venut més de 1.000 unitats del seu producte per tota Espanya.

 

Aquesta activitat forma part del projecte “Empresa i Aula” que té per objectiu apropar realitats empresarials a l’aula així com també del projecte “Dona i Empreneduria” creat per a visibilitzar i oferir models de dones emprenedores del nostre poble i la nostra comarca.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimarts, 09 Novembre 2021 17:06