Representants de Cases d'Espanya a França s'interessen pel Castell d'Alaquàs per a les Rutes Europees

Dimarts, 23 Novembre 2021 15:00 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 315 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Representants de Cases d’Espanya a França i l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge han mostrat el seu interés pel Castell d’Alaquàs com a possible parada dins de les Rutes Europees Jaume I en les quals està treballant el col·lectiu. Es tracta d’un projecte que estableix tota una sèrie de rutes turístiques i culturals que tenen com a relat principal la vida del rei aragonés Jaume I el Conqueridor, des del seu naixement a Montpelllier (Occitània-França) fins a la seua mort (Alzira-València).

 

El passat divendres 19 de novembre es va celebrar una visita al monument històric a la qual van assistir l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el president de l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge, Miguel Jiménez i representats de la Casa d’Espanya a Montpellier, Associació Ball Regional Espanyol de Herault, Associació d’Agermanaments de Castelno le lez, Associació Pied Noirs Occitania i representants del Gremio de Artesanos de la metropol de Montpellier.

 

L’objectiu d’aquest projecte es donar a conéixer les rutes i els territoris que giren al voltant de la figura de Jaume I que inclou paisos com Espanya, França i Itàlia. Per aquest motiu es va realitzar la visita coneguda com a Fam Trip Herault en què a més de visitar Alaquàs, les persones representats van passar també per Castelló de la Plana, el Grau de Castelló, Penyíscola, Morella, Vall d’Uixò, Xàtiva, Alzira, Dènia, Gandia, Cullera, Manises i València.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs