Alaquàs millora els polígons industrials del Bovalar i Els Mollons

Divendres, 10 Desembre 2021 09:38 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 276 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Continuen els treballs per a la millora, modernització, i dotació d’infraestructures i serveis als polígons del Bovalar i els Mollons d’Alaquàs. Les obres que han sigut subvencionades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), compten amb un pressupost que ascendeix als 375.490 euros.

 

Pel que fa al polígon industrial del Bovalar, amb una inversió de 187.489,90€, els treballs estan consistint en la millora de la xarxa d’hidrants contra incendis i senyalització d’aquestos amb l’objectiu de assegurar els 100 m de recorregut perimetral de les illes des de tots els carrers del polígon.

 

També s’està treballant en la millora de les condicions de seguretat, accessibilitat al polígon amb la repavimentació de la calçada, remodelació de voreres i aparcaments. A més de la millora de la seguretat viària, tant del trànsit rodat com del pas per als vianants amb la millora de la senyalització viària, tant de les zones reordenades com reasfaltades. Per una altra banda s’està ampliant la superfície asfaltada mitjançant una aportació amb fons propis que ascendeixen als 48.203,53€.

 

Pel que fa al polígon dels Mollons d’Alaquàs amb un pressupost de 188.000,89€ els treballs estan centrant-se en la millora de les infraestructures amb obra civil per a la instal.lació de fibra òptica, per a modernitzar i optimitzar les telecomunicacions de les empreses. Per una altra banda i amb l’objectiu de millorar l'accés de la població al polígon i en molts casos als seus llocs de treball d'una forma biosaludable i mediambientalment sostenible, s’està implementant una de les mesures recollides en el recentment aprovat Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, mitjançant la creació del carril bici en l’eix vertebrador enjardinat del polígon, connectant amb els futurs trams previstos per a ser executats. A més està prevista la instal.lació d’un variador de freqüència per a posar en marxa un pou de reg.

 

Són tots ells treballs per a la millora i desenvolupament d'aquests espais, d'enclavaments estratègics per a l'economia local. De manera global, des de l'any 2018, les inversions realitzades en els dos polígons sumen un total d'1.937.018,27 euros.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Divendres, 10 Desembre 2021 09:41