Alaquàs acull la presentació de l'Escola de Futbol de l'Associació de Futbolistes del València CF

Dilluns, 20 Desembre 2021 10:31 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 235 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En concret, al voltant de 270 xiquetes, xiquets i joves que formen 17 equips amb el seu respectiu cos tècnic van anar desfilant pel tapet del camp de futbol al mateix temps que eren nomenats davant de diversos centenars de veïns d'Alaquàs que no van voler perdre's un esdeveniment que està marcat amb roig en el calendari esportiu del municipi.

 

L'esdeveniment va comptar també amb la presència de l’Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, que junt amb el Regidor d'Esports, Fran Evangelista, va felicitar l'Escola pel seu desenvolupament i la seua bona projecció malgrat els temps complicats que travessem.

 

En aquesta ocasió, l'Escola de l'Associació presidida per Fernando Giner destaca com a novetat la creació d’un equip de futbol femení base que ja competeix defensant els colors de l'Escola i el nom d'Alaquàs.

 

D'aquesta manera, en l'actualitat l'Escola està composta per huit equips de Futbol 11 i nou més de Futbol 8 o futbol base que juguen des de setembre respectant sempre les mesures sanitàries existents i fent gala dels valors d'esportivitat que regeixen cadascuna de les actuacions de l'Escola.

 

El gran esdeveniment va finalitzar amb focs d’artifici i la gran foto de família.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs