L'alcale d'Alaquàs rep el guanyador de la primera edició del concurs televisiu 'LEGO Masters'

Dilluns, 10 Gener 2022 15:16 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 361 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Cultura, Fran Evangelista, van rebre el passat dissabte 8 de gener el guanyador de la primera edició del concurs televisius ‘Lego Masters’ emés per Antena 3, Stefan van den Hoogen. Es tracta del president de l’Associació Valenciana Aficionats als Bricks de Lego (ValBrick) que s’encarrega, junt amb l’Ajuntament d’Alaquàs, de l’organització de l’exposició de Fans de Lego que s’ubica al Castell d’Alaquàs des del mes de desembre.

 

El primer edil va felicitar Stefan per la seua intervenció en aquest programa televisiu i la creativitat mostrada junt amb el seu company Víctor Boscá, parella guanyadora del concurs. Toni Saura va aprofitar també per agrair una vegada més el treball realitzat en l’exposició d’Alaquàs que ha rebut milers de visites en aquesta nova edició.

 

Alaquàs ha acollit un any més la trobada de fans de Lego, una mostra que compta amb una gran quantitat de peces exposades i que és la més extensa fins el moment de tota la Comunitat Valenciana. Sota el nom Castell Brick d’Alaquàs, es tracta d’una exposició que compta amb centenars de milers de peces de construcció distribuïdes per la Sala la Nova del monument històric i que incorpora un any més un betlem que enguany ha sigut ampliat en tamany i que anirà creixent any rere any.

 

L'exposició, en la que han participat més de 30 persones membres d'aquest col·lectiu, està distribuida en sis sales amb més de 20 muntatges de temàtiques diferents. Hi podem trobar el Castell d’Alaquàs així com una representació de diferents ciutats i monuments del món. Hi ha un set dedicat al món dels llibres i la fantasia, hi ha una altra dedicada al món pirata, una secció botànica, altra centrada en Star Wars i una secció de legos tècnics. Com és habitual, es pot veure també una construcció dedicada a Harry Potter amb escenes úniques.

 

Visites a la mostra sense cita prèvia

La mostra es pot contemplar fins al 16 de gener d’11 a 14 hores i de 17 a 20 h sense necessitat de cita prèvia.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs