La Policia Local d'Alaquàs registra 15.427 actuacions en matèria de seguretat i protecció durant l'any 2021

Dimarts, 18 Gener 2022 10:47 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 266 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Local d'Alaquàs va realitzar durant l'any 2021 un total de 15.427 actuacions policials, un 22,53% més de serveis atesos respecte a anys anteriors, una xifra que suposa un rècord històric en actuacions realitzades. Es tracta d'un balanç molt positiu que posa en valor el treball realitzat pels agents locals i la pluralitat de tasques assignada amb l'objectiu de vetlar per la seguretat i protecció de la ciutadania.

 

D’aquest balanç es desprén que la Policia Local d’Alaquàs ha oferit una mitjana de 42 serveis diaris de diversa matèria: col·laboracions sanitàries i assistencials, ajuda al benestar i protecció animal, xarrades de conscienciació en col·legis, emergències climàtiques, incendis, accidents de trànsit, robatoris…

 

Entre les actuacions més destacades cal posar en valor les relacionades amb la pandèmia en matèria de col·laboració i control de la normativa COVID donat que la Policia Local d’Alaquàs ha salvat de nou amb èxit un any marcat per aquesta situació de crisi sanitària. Cal afegir a més el treball realitzat per la Policia en la col·laboració i implicació amb la ciutadania a través de xarrades en centres educatius, jornades de formació i visites guiades a les dependències municipals.

 

A les actuacions habituals i la seua col·laboració amb el cos de bombers, s’han sumat enguany altres destacades com la localització d’un macro cultiu il·legal de marihuana al polígon industrial del Bovalar i diferents detencions d’autors de delictes contra la seguretat ciutadana com ara robatoris en trasters o en comerços del municipi. Destaca també el treball realitzat pels agents locals en la detenció de l’autor de l’apunyalament a una empresa del polígon.

 

La qualitat del treball de la Policia Local i moltes d’aquestes actuacions esmentades han sigut reconegudes a nivell autonòmic i estatal com ara la Unitat Canina de la Policia Local que va rebre el guardó a les Experiències i Bones Pràctiques atorgat pel jurat dels Guardons als Serveis Policials per a la Protecció Animal organitzats per la Xarxa per a la Protecció Animal (REPA) en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs