Les Falles d'Alaquàs estrenen presidències

Dimecres, 11 Mai 2022 15:08 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir de vesprada el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs va acollir la primera Assemblea de Presidents i Presidentes de les comissions falleres del municipi per a les properes Falles.

 

Una cita que va estar presidida pel President Nat de la Junta Local Fallera i Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, així com pel Regidor de Falles Álex Ramos i la Presidenta Executiva de l’entitat July Roselló.

 

En l’assemblea es va acomiadar a les presidències de les falles del passat cicle faller i es va donar la benvinguda i l’enhorabona a les noves persones que estaran al front de cadascuna de les comissions falleres del municipi.

 

Seguidament, July Roselló va ser reelegida per unanimitat Presidenta de Junta Local Fallera d'Alaquàs i va aprofitar per a donar les gràcies i fer una crida a les falles per animar a les falleres i fallers del poble a formar part d'aquesta Junta Local per a treballar i engrandir així les Falles d’Alaquàs.

 

El President Nat Toni Saura va celebrar aquesta decisió conjunta i va donar l’enhorabona a tots i a totes per començar aquest nou exercici amb ganes i il•lusió.

 

Per últim, es va obrir el termini per presentar candidatures a Fallera Major Infantil d'Alaquàs, Fallera Major d'Alaquàs i Corts d'Honor, per a les Falles 2023 que estarà obert fins al proper dilluns dia 23 de maig a les 00 h.

 

Les candidatures es faran a través de la comissió a la qual pertanga la candidata, presentant la sol•licitud davant la Junta Local Fallera.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs