Alaquàs inverteix 54.835,25 € en una nova ampliació i millora del Cementeri Municipal

Dimecres, 18 Mai 2022 10:38 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 121 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en aquests moments en l’ampliació i millora de les instal·lacions del Cementeri Municipal. L’actuació compta amb un pressupost de 54.835 euros, està adscrita a les subvencions del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021 i està sent executada per l’empresa adjudicatària ALDABA OBRAS REUNIDAS S.L.


L’obra consisteix, per una banda, en la creació d’una nova unitat formada per 60 nínxols que ocuparan la part de la zona verda existent del mòdul F. L’actuació contempla per altra banda la reparació de les cobertes de les unitats de nínxols existents on s’ha detectat més necessitat, concretament el mòdul D i E. Es té previst també la creació de pous drenants de recollida i evacuació d’aigues al subsòl en la zona noroest del Cementeri.


Aquests treballs formen part de les diverses actuacions municipals dutes a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de condicionar i millorar les instal·lacions municipals. Durant l’any 2019 es van executar altres actuacions d’ampliació en dues intervencions diferenciades com la construcció d’un bloc de nínxols de 188 unitats noves i dos nínxols més de dimensions especials. L’any 2020 es van construir 86 nous nínxols en cinc blocs diferenciats. A més, durant l’any, l’Ajuntament realitza tot tipus de treballs de neteja i manteniment així com revisions periòdiques per tal de millorar el servei que s'hi ofereix.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs

Modificat el Dimecres, 18 Mai 2022 10:40