Gran èxit de participació en la Fira d'Abril del Centre Social Benàger d'Alaquàs

Divendres, 27 Mai 2022 12:46 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La cultura andalusa va ser la protagonista de la vesprada ahir 25 de maig al Centre Social Benàger d’Alaquàs. Més d’un centenar de persones van gaudir de la Fira d’Abril organitzada pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

La festa es va iniciar amb una degustació de tapes típiques andaluses. A continuació va tindre lloc l’actuació del quadre de balll de l’Associació OM Flamenco que va estar dirigit i coregrafiat per La Chusa, una veïna d’Alaquàs de reconegut prestigi en aquest àmbit a nivell internacional.

 

En l’acte van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Benestar Social, Elena Solís, la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Paquita Márquez i regidores i regidors de l’Ajuntament. El primer edil va agrair la presència de totes les persones així com “el compromís i responsabilitat mostrada al llarg d’aquests anys de pandèmia. Gràcies per continuar ací i pel treball que heu estat fent a través de l’Associació. El nostre objectiu és continuar programant més activitats per tal que aquest centre torne a estar ple de vida, perquè torneu a tindre activitats per a realitzar en les quals ens juntem, ens vejam i pugam compartir temps”.

 

La Regidora de Benestar Social va aprofitar l’acte per a presentar la programació que l’Ajuntament d’Alaquàs, a través del Departament de Benestar Social, ha posat en marxa per a totes les persones majors del Centre Social Benàger. De dilluns a divendres s’ofereixen diferents activitats com tallers d’introducció a la pintura, de manualitats, de gestió emocional, de jocs, d’horts urbans, de noves tecnologies i de cinema. A més, hi haurà una activitat mensual temàtica amb el mes en curs així com excursions culturals durant tot l’any. Les persones interessades poden informar-se al mateix centre o a través del telèfon 96 150 37 90.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs