Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod són nomenades Falleres Majors d'Alaquàs per a l'any 2023

Dimarts, 07 Juny 2022 09:28 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alaquàs va iniciar diumenge 5 de juny el nou exercici faller amb l'acte oficial de nomenament de les noves Falleres Majors per a l'any 2023 organitzat per Junta Local Fallera en un acte públic celebrat al Castell d’Alaquàs en el qual es van donar a conéixer les noves representants falleres: Vera Martínez Silla i Carolina Sanchis Mengod.

 

L’acte es va iniciar amb l’acomiadament de les Falleres Majors d’Alaquàs 2022, Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba, que van estar acompanyades pel Regidor de Falles, Álex Ramos i per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, respectivament. Les màximes representants falleres van pronunciar un emotiu discurs en el qual van agrair el treball realitzat per totes les persones que les han acompanyat en aquesta etapa tan especial per a elles i van posar un banderí a l’estandart de Junta Local Fallera per a deixar constància del seu regnat.

 

A continuació, es va donar lectura de l’acta d’anomenament de les Falleres Majors d’Alaquàs 2023, que van desfilar fins a l’escenari en el seu primer acte oficial de Falles.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs