Alaquàs amplia i millora la zona d'esplai caní del Parc de la Sequieta

Dilluns, 20 Juny 2022 17:06 Escrit per  Publicat en Alaquàs-VAL Vist 156 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha ampliat i remodelat la zona d’esplai caní del Parc de la Sequieta amb l’objectiu de millorar les condicions de l’espai on els animals realitzen la seua activitat física. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 44.394,50 euros a càrrec del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2021-2022.

 

El projecte han consistit en l’ampliació de l’espai existent amb la dotació de dues zones diferenciades amb tanques per a gossos considerats ppp i gossos no considerats ppp. Aquestes estan dotades ara amb arbrat interior i serveis de font d’aigua potable, elements de mobiliari urbà com bancs i suports de recolzament isquiàtics per a facilitar l’espera de les veïnes i veïns que facen ús d’aquesta zona així com papereres.

 

L’espai destinat a l’ampliació de la zona correspon a una zona enjardinada amb gespa contigua a l’actual. En la part existent s’ha ampliat la tanca per tal de dotar aquest de major espai per a la instal·lació de jocs i arbrat per a generar ombra.

 

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es demana respecte per les instal·lacions i tindre cura de la seua neteja i manteniment. Es recorda que és obligatori en tot el municipi la recollida d’excrements i que l’Ordenança Reguladora de la Tinença d’Animals de Companyia contempla sancions de fins a 200 euros per no complir amb la normativa.

 

Informa Nou Horta. Alaquàs